«
1 2 3

Portret

Een portret heeft blijvende waarde

Bijzondere beelden van jezelf

Prachtige portretfoto’s maken uw leven rijker. Een portret van uzelf, of een portret met de mensen die bij u horen. Ook leuk: geef een fotoshoot cadeau!

Portret van jou

Je bent op je mooist als je ontspannen bent en je lekker voelt, plezier hebt. Dan komt ook je ‘binnenkant’ in beeld. Soms is dat in de studio, soms juist op een locatie die bij jou past. Naast de goede locatie is ook de goede sfeer tussen een fotograaf en degene die hij fotografeert ontzettend belangrijk. Hebben we een ‘klik’? Dan wordt het een prachtig portret. Handig: je gebruikt de foto direct op facebook of LinkedIn.

Groepsportret

Als je bij elkaar hoort, komt er een moment dat je dat graag vastlegt. Om de tijd even vast te houden. Foto’s maken je leven rijker. Met een foto geef je een persoonlijk cadeau aan je moeder, ouders of partner. Met zijn allen op een foto die laat zien hoe jullie altijd samen lachen, kletsen of gewoon zijn. In de studio of op een locatie die helemaal bij jullie hoort. Alles kan, zelfs groepen van een paar honderd personen!

Portret-plus: met visagie en styling

Trakteer jezelf of iemand anders op een fotoshoot, compleet met visagie en styling. Een leuke ervaring met fantastisch resultaat!