Over het bedrijf

Het team

Hans Barten fotografie, dat is een team, met een duidelijke taakverdeling. We werken samen aan een prachtig eindresultaat voor de klant. Naast het fotograferen moet er immers nog veel meer gebeuren. We hebben mooie ideeën en leveren totaalproducten, waarin Jorie als vormgever een belangrijke rol speelt. En zonder het organisatietalent van Tjarda kunnen we allang niet meer.

De studio

We beschikken over een goed uitgeruste fotostudio met hoogwaardige apparatuur. En als het nodig en gewenst is, maken we op locatie gebruik van een mobiele studio.

Websiteservice

Heeft u bij ons foto’s laten maken? Dan kunt u thuis inloggen op ons archief en uit het beeldmateriaal de foto’s uitzoeken die u wilt bestellen, bewerken, uitvergroten, inlijsten, enzovoort. Heel gemakkelijk!

Totaalconcept

We leveren u graag een totaalproduct. Van de eerste ideeën tot het eindresultaat, in passe-partout en met een passende lijst uit ons lijstenatelier. U kunt kiezen uit ruim 100 profielen voorzien van zogenaamd Clarylglas (ontspiegeld, zeer hoogwaardig). Kleur, zwart-wit, klassiek of modern, we zorgen dat het totaalplaatje klopt en bij u past. Laat u verrassen!

Archief

Alle foto’s die gemaakt zijn, bewaren we. Niet zomaar, maar goed gearchiveerd op naam, datum en onderwerp zodat u jaren later toch die ene foto nog op kunt vragen. We vinden alles eenvoudig terug. Een goed zorgvuldig bewaard archief is goud waard.
Zelfs het complete analoge bestand van ruim 20 jaar fotograferen is keurig gearchiveerd en doorzoekbaar.